Contact

Chauffeur in opleiding

Altijd al chauffeur willen worden? Dan heeft Veenstra|Fritom plek voor jou. Je kunt bij ons een opleiding tot chauffeur volgen met baangarantie.

Toe aan iets anders?

Word je niet meer zo blij van wat je dag in dag uit doet en wil je weleens iets anders? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om als nationaal of internationaal chauffeur bij ons aan de slag kunnen.

Het lesgeld wordt grotendeels vergoed

Vrachtwagenchauffeur worden doe je niet zomaar. In 3 tot 6 maanden tijd moet je heel veel dingen leren. Dat vraagt natuurlijk de nodige inzet. Weet jij ons ervan te overtuigen dat je gemotiveerd bent, betalen wij minimaal 85% van je lesgeld. Klinkt goed, toch?

Ervaren mentor/coach

Na een solide opleiding tot chauffeur CE ga je aan de slag als distributiechauffeur. Je krijgt een uitstekende begeleiding van een ervaren, gemotiveerde coach, die al meerdere jaren vrachtwagenchauffeur is.

Baangarantie

De vooruitzichten in onze sector zijn erg goed. Daarom geven we jou garantie op een baan van minimaal 32 uur per week. In elk geval voor één jaar, maar ook in de jaren erna is er volop werk in dit vak. Ben jij klaar voor deze unieke kans?

Dit verdien je

Naast plezier in je werk, verdien je als vrachtwagenchauffeur ook een prima salaris. Dit is vastgelegd in de CAO. Als beginnend vrachtwagenchauffeur verdien je een bruto maandsalaris van ongeveer 1.950 euro bij een werkweek van 40 uur. Daar komen ook nog eens toeslagen bij. Met meer ervaring en het aantal dienstjaren groei je door naar volgende salarisschalen.

Ga je ervoor?

Ben je enthousiast over het uitdagende beroep van vrachtwagenchauffeur en heb je mbo denk- en werkniveau? Als jij de kandidaat bent die wij zoeken, melden wij je aan voor een testdag bij het Sectorinstituut Transport & Logistiek (STL).

 

Wil je je aanmelden of heb je vragen over omscholing?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl