Contact

Vrachtwagenchauffeur

Een werkdag als vrachtwagenchauffeur

Je werkdag begint al vroeg, maar daar krijg je ook een heleboel voor terug. Als vrachtwagenchauffeur bij Veenstra|Fritom kan jouw werkdag er zo uitzien:

06:00 – Als één van de eerste weggebruikers ga je de weg op en rijd je naar het kantoor van Veenstra|Fritom in Heeg toe. Heerlijk die rust ’s ochtends vroeg. Je hoeft niet bang te zijn voor files.

06:15 – Als je in Heeg aankomt staat de vrachtwagen al voor je klaar. De wagen is volledig geladen met goederen en ook al aangekoppeld. Dat is gedaan door je collega’s die ’s nachts hebben gewerkt. Je controleert nog even de wagen en de lading en pakt dan nog een kop koffie op kantoor. Bij het koffiezetapparaat maak je kort een praatje met een collega. Daarna gooi je je koelbox met eten in je wagen en stap je in om te beginnen met je route.

08:00 – Vandaag ga je naar Overijssel. De eerste klant is het verst rijden; daarna zitten de klanten allemaal vrij dicht bij elkaar. Je hebt ongeveer 15 adresjes vandaag en als je bij de klant aankomt los je de ladingen voor ze. Daar is de klant erg blij mee. Vaak krijg je ook nog een kop koffie of iets anders lekkers mee voor onderweg. Zelf vind je de afwisseling van rijden en lossen prettig. Er zijn ook klanten waarbij je weer een nieuwe lading meeneemt.

18:00 – Rond een uur of zes ben je weer terug in Heeg. Doordat je vandaag op veel adresjes ook ladingen hebt opgehaald kom je met een behoorlijk volle wagen weer terug. Je zet de wagen weer neer op het terrein van Veenstra|Fritom en rijdt dan naar huis toe, mooi na de files.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl