Contact

Inspiratietour Súdwest-Fryslân

Een logistieke beleving, dat konden mensen afgelopen zaterdag ervaren bij Veenstra|Fritom in Heeg. Er werd namelijk een banenfestival georganiseerd. 

Op donderdagochtend 27 oktober ontving Veenstra|Fritom deelnemers van de inspiratietour.
De organisatie van deze tour is tot stand gekomen in samenwerking met Werkfestival SWF, Gemeente SWF, en Fryslân Werkt.

Het doel van de inspiratietour is om bemiddelbare werkzoekenden kennis te laten maken met beroepen en branches die bij hen niet of minder bekend zijn.
Vaak blijven mensen zoeken naar werk in branches die bij hun bekend zijn, maar waar nu geen of nauwelijks werk meer in te vinden is. Met de Inspiratietour wil de gemeente werkzoekenden in beweging krijgen, hun interesse wekken voor verschillende branches en ze weer in mogelijkheden laten denken.

 

Ook Veenstra|Fritom nam deel aan de inspiratietour als gast. Zo werden de deelnemers van de inspiratietour hartelijk ontvangen met gebak en koffie. Na de koffie kregen zij een informatieve presentatie over ons bedrijf. Vervolgens namen wij de deelnemers mee voor een uitgebreide rondleiding over de verschillende afdelingen, het crossdock, garage en warehouse. 

Een leuke en enthousiaste groep. Die wij tijdens deze tour hebben mogen inspireren voor de sector transport en logistiek. 

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

 

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl