Contact

Banenfestival 2022

Een logistieke beleving, dat konden mensen afgelopen zaterdag ervaren bij Veenstra|Fritom in Heeg. Er werd namelijk een banenfestival georganiseerd. 

Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector. De dag werd drukbezocht met starters op de arbeidsmarkt, mensen die een carrièreswitch overwegen of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op ons feestelijk aangeklede terrein werden de bezoekers vanaf 10.00 uur ontvangen. Hier konden ze kennis maken met verschillende medewerkers in diverse functies en vragen stellen over de transport- en logistieksector. Door onze ervaren medewerkers werden er rondleidingen gegeven door het warehouse en crossdock. Ook konden de bezoekers ON TOUR in de vrachtwagen, om zo een indruk te krijgen van het chauffeursvak. 

Het banenfestival was een groot succes! 

Veenstra|Fritom vertrouwt op deze manier verschillende mensen enthousiast te hebben gemaakt voor het werken in de transport- en logistieksector.

Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken. Dat komt omdat het een hecht Fries familiebedrijf in Heeg is, waar werkplezier en doorgroeimogelijkheden voorop staan.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

 

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl