Contact

Tjerk

Crossdock medewerker

Tjerk maakte van zijn bijbaan zijn voltijdbaan

Tjerk heeft liefde voor zijn werk en de fijne collega’s waar hij elke dag mee werkt. Eerst combineerde hij het werk bij Veenstra met zijn eigen bedrijf, maar er zijn een paar dingen veranderd in het leven van Tjerk. Wij zochten deze ondernemende crossdock medewerker op.

We treffen Tjerk aan in het crossdock waar hij druk aan het werk is als crossdock medewerker. Hij vindt het leuk dat we er zijn en biedt ons direct wat te drinken aan. De gastvrije evenementenondernemer die hij eerst was, zit nog steeds in zijn bloed en komt zoals hij zelf zegt binnen elke functie goed van pas!

“Het werk hier is heel mooi en de sfeer prettig,” begint Tjerk enthousiast te vertellen. Eerst deed hij dit werk maar een paar uurtjes per week, maar inmiddels is hij bijna dagelijks te vinden in het crossdock. “Ik kwam tot de conclusie dat ik meer genoot van de uurtjes bij Veenstra dan van mijn eigen bedrijf.  Toen was de keuze snel gemaakt en heeft Veenstra mij deze kans geboden,” vertelt Tjerk. “Ik vind het leuk dat het elke dag weer een puzzel is om vrachtwagens zo goed mogelijk vol te laden, zodat chauffeurs het prettigst kunnen rijden en lossen.”

“Het werk hier is heel mooi en de sfeer prettig.”

Ook vertelt hij vol lof over de diversiteit in zijn werk die hij erg fijn vindt. “We laden hier zoveel verschillende goederen voor zowel nationale als internationale ritten.” Samenwerken is heel belangrijk als crossdock medewerker. “Je werkt altijd in een team, dit moet je leuk vinden. Ik geniet ervan als we als collega’s aan het einde van de dag weer mooi samen het werk hebben gefikst. Ook wordt een grapje hier en daar zeker gewaardeerd!” grinnikt Tjerk.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl