Contact

Anton

Teamleider planning binnenland

“De afwisseling maar ook het snelle schakelen maakt mijn werk leuk, er is geen dag hetzelfde en het gaat altijd door.”

Anton zit helemaal op zijn plek bij Veenstra|Fritom!

Vanaf 1 mei 2022 bundelde Bosma Logistiek hun logistieke krachten met Veenstra|Fritom. Met de overname van de transportportefeuille mochten wij ook nieuwe collega’s verwelkomen, waaronder Anton van der Spoel.

Anton zijn hart heeft altijd al in de transport sector gelegen. Een stage tijdens zijn opleiding bevestigde dat. Wanneer Anton zijn opleiding als assistent planner af rond komt hij op de buitenland planning waar hij al snel op de ‘’plannerstoel’’ komt te zitten. Bij diverse transportbedrijven is hij werkzaam op zowel de nationale als internationale planning. Bij Bosma logistiek was hij verantwoordelijk voor de gehele aansturing van warehouse en transport. En met een dus zeer ruime ervaring begint Anton in mei 2022 de functie bij Veenstra Fritom als Teamleider planning binnenland.

‘’De 1e periode na de overname was ik voornamelijk bezig om het werk en klanten van Bosma te implementeren in de Veenstra organisatie. Sinds de zomervakantie draai ik steeds meer mee op de planning binnenland, en probeer ik de planners zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik heb een planfunctie maar geen typische planfunctie. Ik begeleid de klanten van Bosma en daarnaast faciliteer ik in de breedste zin aan de planning. Ook ga ik intern projecten voor de planning oppakken. Al met al, heb ik het hier hartstikke goed.” vertelt Anton.

De afwisseling maar ook het snelle schakelen maakt mijn werk leuk, er is geen dag hetzelfde en het gaat altijd door.

Anton is tevreden met zijn huidige werkplek. “De planningsafdeling is groot, maar tegelijkertijd is er veel rust en overzicht. Iedereen weet elkaar te vinden en dat maakt de samenwerking leuk en open. Ik voel mij echt onderdeel van de groep!”

 

Meer weten over werken bij Veenstra|Fritom? We hebben verschillende vacatures op diverse afdelingen.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl