Contact

Peter

Monteur

‘’Sleutelen en dingen uitvinden, dat is mijn passie!”

Door de drukte heen in de werkplaats vindt onze altijd vrolijke Peter op donderdagochtend even de tijd om zijn verhaal te vertellen. We zijn nieuwsgierig naar hoe Peter zijn baan bevalt bij Veenstra|Fritom.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de landbouw mechanisatie, kwam eind vorig jaar Veenstra|Fritom op zijn pad. Via een bekende komt Peter op een gesprek. Een goede indruk van het bedrijf en een verandering in zijn carrière maakte voor hem de keuze makkelijk om bij Veenstra|Fritom aan de slag te gaan als monteur. 

Peter is in december alweer één jaar in dienst. Als we hem vragen wat hij het leukste vindt aan de functie als monteur, begint hij gelijk te glimlachen. ”Sleutelen en dingen uitvinden, dat is mijn passie!” zegt Peter enthousiast.  Samen met zijn collega’s, bestaande uit een team van vijf mensen, is Peter verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van het wagenpark. 

Sleutelen en dingen uitvinden, dat is mijn passie!

Peter begint zijn werkdag om 07:00 uur en gaat meteen aan de slag.  ‘’Geen dag is hetzelfde, elk project is anders. De ene keer heb je een spoedreparatie en zo bereid je een auto klaar voor de keuring.  
Veel afwisselende werkzaamheden en een goede werksfeer maken mijn werkdagen leuk!’’ vertelt Peter.  Wanneer zijn collega’s langzaamaan het terrein op komen, kunnen ze altijd rekenen op een enthousiaste begroeting van Peter.  

De vrachtwagens van Veenstra|Fritom zijn 24/7 op de Europese autowegen te vinden. Waar intensief gereden wordt, komt ook weleens ‘pech’ voor. Niemand heeft baat bij stilstand langs de weg, daarom wisselt Peter met zijn collega’s een bereikbaarheidsdienst af. Zodat onze chauffeurs te allen tijde door kunnen blijven rijden.

Kortom, Peter heeft een veelzijdige functie met veel vrijheid en voldoende uitdagingen.  
‘’Met deze leuke sfeer houdt ik het hier nog jaren vol’’. 

 

 

Ben jij geïnteresseerd in een vacature of heb je vragen? 
Neem dan contact met ons op. 

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl