Contact

Nynke

Stagiair

Nynke is blij dat ze veel kan leren in een goede werksfeer

“Als stagiair bij Veenstra|Fritom draai ik gewoon mee als volwaardige medewerker. Ik doe veel verschillende werkzaamheden en word goed begeleid. Beide heel fijn! Voor mij is Veenstra de ideale stageplek,” vertelt Nynke blij.

We gaan op zoek naar Nynke in het grote pand van Veenstra|Fritom in Heeg. Als we haar vinden is ze druk aan het werk achter haar bureau. “Groot is het hier hè? Dat was ook mijn eerste reactie toen ik hier kwam. Ik kreeg direct een rondleiding door het warehouse en crossdock. Indrukwekkend om te zien hoeveel hier gebeurt!”

“Ook als stagiaire bij Veenstra|Fritom draai je mee als volwaardige medewerker.”

Nynke is nu precies op de helft van haar stage. “Voor mijn opleiding Junior Accountmanagement loop ik 20 weken stage waarvan de helft er nu al opzit. Dat gaat echt snel.” Ze draait mee als volwaardige medewerker en houdt zich bezig met social media, marketing, communicatie en verzekeringen. “Een divers en afwisselend pakket aan werkzaamheden. Dat maakt het uitdagend,” zegt ze vrolijk. “Ik onderzoek de Franse markt. Hiervoor interview ik veel verschillende mensen, waardoor ik snel van alles leer. Super interessant!”

Hoe ze halverwege haar stage over haar stageplek denkt? “Ik vind Veenstra|Fritom een heel interessant bedrijf en het spreekt mij aan dat ze diensten aanbieden in plaats van producten. Daarnaast is de werksfeer hier heel fijn. De collega’s zijn leuk en vanaf dag 1 heb ik het hier dan ook erg naar mijn zin. Ik krijg goede begeleiding waardoor ik snel leer en me hier echt thuis voel,” vertelt Nynke tevreden.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl

Terugbelafspraak plannen voor:

Vacature: Nynke is blij dat ze veel kan leren in een goede werksfeer