Contact

Jesse

Planning

Jesse is enthousiast over de hechte sfeer en vele mogelijkheden

De ambitieuze, jonge Jesse heeft zijn carrière al goed voor ogen: eerst een paar jaar als vrachtwagenchauffeur aan de slag en dan achter het bureau kruipen als planner. Bij Veenstra|Fritom krijgt hij de kansen die hij nodig heeft.

Van kleins af aan heeft de nu 20-jarige Jesse de droom om vrachtwagenchauffeur te worden. “Ik heb zelf mijn vrachtwagenrijbewijzen behaald en ben vorige zomervakantie begonnen als vrachtwagenchauffeur. Toch wil ik niet mijn hele leven vrachtwagenchauffeur zijn,” vertelt hij.

Jesse heeft voor zijn opleiding Transport en Logistiek stagegelopen bij de planningsafdeling van Veenstra|Fritom. “De functie van planner vind ik ook heel leuk. Vandaar dat ik nu al voor ogen heb dat ik graag terug wil naar de planningsafdeling, nadat ik een paar jaar als vrachtwagenchauffeur heb gewerkt.” Of dit mogelijk is bij Veenstra|Fritom? “Ja, ze zijn hier heel flexibel. Dat is erg fijn!” zegt hij enthousiast. Het is natuurlijk erg handig dat hij de planningsvaardigheden al goed onder de knie heeft.

“Er hangt een goede sfeer en het onderlinge contact met collega’s is heel fijn.”

Het bevalt hem prima bij Veenstra|Fritom. “Het bedrijf staat in de buurt goed bekend. Er hangt een leuke sfeer en het onderlinge contact met collega’s is heel fijn. Ondanks dat het inmiddels is uitgegroeid tot een groot bedrijf.” Hij is net zo enthousiast over het bedrijf zelf, als over de vele mogelijkheden die ze hem bieden. “Alles waar ik naar op zoek ben, vind ik hier,” vertelt Jesse met een glimlach.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl

Terugbelafspraak plannen voor:

Vacature: Jesse is enthousiast over de hechte sfeer en vele mogelijkheden