Contact

René

Charter

Internationaal zelfstandig chauffeur René houdt van uitdaging

René is zzp’er en werkt als charter bij Veenstra|Fritom. De combinatie van de betrouwbaarheid en collegialiteit met het zelfstandig zijn bevalt hem uitstekend.

Voordat René als zzp’er aan de slag ging, werkte hij al als chauffeur in loondienst bij Veenstra|Fritom. “Ik wilde mij graag verder ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid hebben voor mijn eigen werkzaamheden. Bij Veenstra is er veel mogelijk en ze stimuleerden mij dan ook in het zetten van deze stap.”

Hij vindt de extra werkzaamheden die komen kijken bij het ondernemerschap het dubbel en dwars waard. “Zo draag ik nu alle verantwoordelijkheid voor mijn eigen wagen, zoals het onderhoud en de slijtage. Daarnaast doe ik nu de administratie allemaal zelf. De oplegger is wel van Veenstra en ook maken zij nog steeds mijn ritplanning. Dat is wel zo gemakkelijk! De kleine veranderingen zorgen voor net dat stukje extra uitdaging en verantwoordelijkheid. Precies waar ik naar opzoek was!” vertelt René.

“Flexibiliteit is waar Veenstra|Fritom in uitblinkt. Dat maakt het een heel fijn bedrijf!”

Vaak is hij van maandag tot en met vrijdag in Frankrijk te vinden. “Als ik onderweg ben, vermaak ik mij prima. Als je ‘s avonds aankomt op de parkeerplaats, zoek je elkaar echt op en zie je vaak bekenden. Vaak gaan we even samen eten en een drankje doen. Het leven van een internationaal chauffeur is zo slecht nog niet hoor,” grapt René. Af en toe komt hij ook pas op zaterdag thuis. “Er is een flexibele inzet en er is veel mogelijk. Als ik een keer al op donderdag thuis wil zijn dat ook kan. Ik vind dat Veenstra echt uitblinkt in flexibiliteit, dat maakt het een heel fijn bedrijf!”

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Wessel Veenstra

+31 (0)515 445 620
wessel.g.veenstra@veenstrafritom.nl