Contact

Andrew

Teamleider Warehouse Deventer

Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging in het Warehouse met orderpicken, lossen en laden!

Andrew is al vele jaren werkzaam voor Veenstra|Fritom in het warehouse gevestigd te Deventer. ‘’ We zijn een sterk, stabiel team, geen dag is hetzelfde en samen werken we op een hoog tempo door. ‘’ Door de gemoedelijke sfeer en de prettige werkomgeving voelt Andrew zich erg op zijn gemak bij Veenstra|Fritom.  

Iedere dag start Andrew met het openen van de mail. Wat staat er op het rooster? En welke actiepunten moeten er worden opgepakt? Vervolgens begint Andrew rond zeven uur aan zijn vaste ronde over de werkvloer. Hier controleert hij of alles verloopt zoals het hoort. Als er dingen zijn die niet goed gaan of opvallen wordt dit genoteerd op het whiteboard voor het kantoor. ‘’ Dit zijn dan actiepunten, ik kan op mijn jongens vertrouwen dat dit gedurende de dag wordt opgepakt.’’ Aldus Andrew.

De warehouse medewerkers zelf beginnen ook vroeg. De dag start over het algemeen altijd met orderpicken, lossen en laden van containers maar ook weer het vullen van de stellingen met goederen. Volgens Andrew komen deze werkzaamheden nagenoeg overeen met de werkzaamheden die uit worden gevoerd in de Warehouse in Heeg.

Op het gebied van automatisering vindt er de afgelopen jaren veel verandering plaats. Zo komen alle orders binnen via het systeem. Hier worden de orders aangenomen en verwerkt.

Gedurende de dag komen online orders binnen met wat de klant wil bestellen. Deze producten worden automatisch gereserveerd en gepland. Vervolgens is het de taak aan de meewerkend voorman om de pickbonnen in het systeem te plannen bij de medewerkers. Zodra één van de medewerkers inlogt op één van de scanners krijgt hij of zij een overzicht van verschillende orders die verwerkt en klaargezet moeten worden. Als alles klaar staat kan de auto worden ingeladen.

Als team staan we nooit stil. Mocht iemand het rustig hebben assisteert hij of zij altijd bij een ander. Zo sta je als team sterk en bevordert dit zowel de onderlinge band als het proces op de werkvloer.

Door de gemoedelijk sfeer voelt het werken bij Veenstra|Fritom voor Andrew als thuiskomen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat wordt ook vanuit het bedrijf gestimuleerd. ‘’Kijk nou bijvoorbeeld naar mijzelf: ik ben begonnen als orderpicker, daarna heb ik in het crossdock auto’s geladen en gelost en uiteindelijk ben ik nu teamleider! ‘’ Dit zegt volgens Andrew veel over de mogelijkheden binnen Veenstra|Fritom.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl