Contact

Wim

Chauffeur

Wim is tevreden met zijn huidige werkplek. “Ik maak nu meer kilometers en het werk is gevarieerder.”

Sinds de familiebedrijven Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek hun logistieke krachten verder hebben gebundeld zijn ook een aantal nieuwe collega’s meegekomen. Met de overname van de transportportefeuille maakt onder andere Wim Eelsingh deel uit van het team van Veenstra|Fritom. De samenvoeging is in het begin even wennen geweest, maar Wim voelt zich na een half jaar op zijn plek!

Met een druk schema als chauffeur zijnde vond Wim Eelsingh, oud Bosma Logistiek chauffeur op woensdag aan het einde van de dag een moment om onze vragen te beantwoorden.
Wim is elke dag ruim een half uur van te voren aanwezig. ‘’Ik vind het prettig om rustig op te startten, eerst 2 bakjes koffie, een praatje met collega’s  en daarna op de auto op weg naar verschillende adressen.’’

Als je net als Wim al 38 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt, dan is het natuurlijk ook niet vreemd dat je even tijd nodig hebt om te wennen. ‘’Al van jongs af aan kom ik over de vloer bij Bosma Logistiek. Uit school smeet ik de schooltas in de hoek om maar zo snel mogelijk bij Bosma in het magazijn te gaan werken op de heftruck.’’ vertelt Wim. 

“Toen we op een medewerkersbijeenkomst van Bosma Logistiek het nieuws hoorden, vond ik het aan de ene kant spannend, maar ik was ook wel een beetje opgelucht.” Als chauffeur had hij eerder onderweg al goede verhalen gehoord over Veenstra|Fritom als bedrijf. Om de medewerkers van Bosma Logistiek zo goed mogelijk in te lichten en een warm welkom te geven organiseerde Veenstra|Fritom een uitgebreide rondleiding in het bedrijfspand. Hiermee kreeg Wim een goede indruk en startte hij met goede moed op 1 mei zijn eerste rit voor Veenstra|Fritom. Zijn auto bij Bosma Logistiek werd ook overgenomen en in de kleuren van Veenstra|Fritom overgespoten, daar is Wim nog steeds erg blij mee.

 

De uitdaging is groot wanneer ik een lossing heb in het drukke centrum van Brussel. Maar dat is mooi werk! 

Wim is tevreden met zijn huidige werkplek. “Ik maak nu meer kilometers en het werk is gevarieerder. Met een drukke planning kom ik op meerdere adressen en het contact met klanten vind ik een van de mooiste dingen aan het werk als chauffeur. Vanuit Bosma Logistiek kende ik al een aantal klanten goed en daar kom ik nu nog steeds,” vertelt Wim.  Het liefste rijd Wim in Duitsland, Nederland en België. ‘’ De uitdaging is groot wanneer ik een lossing heb in het drukke centrum van Brussel. Maar dat is mooi werk!’’ Zegt Wim enthousiast.

 

Meer weten over werken bij Veenstra|Fritom? We hebben verschillende vacatures op diverse afdelingen.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl