Contact

Stan

Chauffeur

Chauffeur Stan vertelt over zijn afwisselende werk en de goede sfeer

Stan is vrachtwagenchauffeur binnen Nederland. De ene dag rijdt hij naar Limburg en de andere dag naar Groningen. “Ik kom soms op de meest bijzondere plekken van Nederland en ik ken ons land inmiddels van binnen en buiten,” vertelt hij enthousiast.

Naast dat Stan op veel verschillende plekken in Nederland komt, zijn de klanten ook heel verschillend. “Dit maakt mijn baan heel afwisselend.” Soms staat hij in krappe woonwijken voor kleinere klanten, maar hij komt ook bij legerbasissen en grote distributiecentra. “Bij sommige klanten sta ik wekelijks op de stoep. Je kent elkaar dan goed en maakt altijd even gezellig een praatje.”

Naast de afwisseling binnen zijn functie vindt Stan Veenstra|Fritom gewoon een heel fijn bedrijf.  “Bij Veenstra kent iedereen elkaar. Zelfs als je vrachtwagenchauffeur bent en niet zo vaak op de zaak bent. Dit zorgt voor een goede sfeer en betrokkenheid van al je collega’s.” Zelf heeft Stan net een kleine gekregen. “Dan merk je dat het een familiebedrijf is en er begrip is voor je situatie. Ze denken hier echt met je mee.”

“Iedereen kent elkaar, dit zorgt voor een goede sfeer en betrokkenheid.”

Heel vroeger wilde Stan al vrachtwagenchauffeur worden. Hij reed wel eens met zijn broer mee die ook vrachtwagenchauffeur is en vond dit prachtig. “Toch ben ik iets heel anders gaan studeren: Detailhandel en Rechten. Toen ik als telefoonverkoper aan het werk ging, begon mijn kleine jongensdroom toch weer te kriebelen. Ik heb toen via een rijschool mijn rijbewijs C en CE gehaald. Ik ben enorm blij dat ik die stap heb gezet en zie mijzelf hier nog wel een tijd zitten,” vertelt Stan over zijn carrièreswitch.

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl