Contact

Brian

Logistiek Medewerker Warehouse

Brian zit helemaal op zijn plek als Logistiek medewerker warehouse!

We zijn nieuwsgierig naar hoe Brian zijn werkdag er uit ziet en lopen een rondje met hem mee in het warehouse van Heeg. Voordat we het warehouse binnen treden nemen we eerst een kop koffie en vragen we Brian naar zijn ervaring als Logistiek medewerker warehouse.

Brian is zijn carrière als steigerbouwer begonnen, hierna omgeschoold tot beveiliger, en vervolgens in de logistieke wereld terecht gekomen. Hij werkt nu alweer dik 2,5 jaar bij Veenstra|Fritom als Logistiek medewerker warehouse en heeft het 100% naar zijn zin. De werktijden van 07:00 uur tot 16:00 uur schikken Brian ook. Op werkdagen kan hij hierdoor goed zijn grootste hobby combineren, namelijk fitness.  

Brian zijn werkdag start om 07:00 uur. Na het werkoverleg met het team gaat hij aan de slag. Brian vertelt enthousiast over het werken in het warehouse. “Er komen vaak nieuwe klanten bij, met veelal nieuwe pallet afmetingen. Je bent daarom altijd creatief bezig, met het inrichten van het warehouse en dat geeft een mooie uitdaging.” vertelt Brian. ”Verder werk je iedere dag met verschillend materiaal, zoals de heftruck, reachtruck, maar ook de handscanner.”   

Bij Veenstra ben je echt onderdeel van het bedrijf, geen nummer.

“Bij Veenstra ben je echt onderdeel van het bedrijf, geen nummer.’’ vertelt Brian. ‘’Ik ben positief over Veenstra|Fritom als werkgever en ik heb mijn broertje hier ook al aan een baan geholpen, in het crossdock. Bovendien is het gezellig werken met ons team, we zitten in de pauzes samen aan de koffie en zijn na het werk ook nog wel eens bij elkaar, door bijvoorbeeld een etentje”. 

De meest bijzondere ervaring was voor Brian de opening van warehouse hal 8 in februari 2023. Deze hal heeft een oppervlakte van 70 x 20 meter en is 9 meter hoog. In deze hal kunnen ca. 1500 pallets met diverse maten opgeslagen worden. Een grote stap voor het warehouse in Heeg !
We ronden nu het leuke gesprek met Brian af en krijgen vervolgens een rondleiding door het warehouse. Een kijkje achter de schermen in deze dynamische omgeving is altijd interessant!  

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl