Contact

Auke

Stagiair

Auke denkt graag mee over innovaties

Alweer 2,5 jaar geleden is Auke begonnen bij Veenstra|Fritom als stagiair. Voor zijn mbo-opleiding Management, Transport & Logistiek liep hij een half jaar mee bij de expeditieafdeling. Inmiddels is Auke een vaste medewerker bij Veenstra en kan hij in zijn werk direct toepassen wat hij leert tijdens zijn studie.

“Tijdens mijn mbo stage ben ik begonnen met ondersteunend werk. Zo kon ik het bedrijf goed leren kennen en ben ik erachter gekomen dat ik expediteurs werk heel leuk vind.” Na zijn stage kon Auke bij Veenstra|Fritom blijven werken voor 1 à 2 dagen in de sales. “Een ideale combinatie met mijn studie,” vertelt hij. “De werkzaamheden die ik hier doe sluiten naadloos aan bij mijn studie. Daarnaast is de flexibiliteit heel fijn. Als ik niet op school zit, ben ik hier,” vertelt hij enthousiast.

“Initiatief wordt hier erg gewaardeerd en iedereen heeft tijd en aandacht voor goede ideeën.”

Na de zomer gaat de ambitieuze Auke voor zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie beginnen aan zijn onderzoeksstage bij Veenstra|Fritom. “Ze willen hier meer doen met data. Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met Business Intelligence tools en ik dacht: dat is leuk voor bij Veenstra|Fritom. Ik heb een steekproef gepresenteerd aan collega’s en die waren direct enthousiast. Tijdens mijn onderzoeksstage ga ik dit idee verder uitwerken zodat we nog meer uit onze data kunnen halen. Het is mooi dat ik hier direct kan toepassen wat ik op school leer en bij kan dragen aan innovatie binnen Veenstra.”

“Dit is een goed voorbeeld dat initiatief hier echt wordt gewaardeerd. De mogelijkheden zijn grenzeloos en iedereen heeft tijd en aandacht voor goede ideeën,” vertelt Auke. Wat hij verder waardeert aan Veenstra|Fritom is de collegialiteit. “Het is een persoonlijk familiebedrijf en iedereen kent elkaar. De combinatie van het persoonlijke met het harde werken is uniek en zorgt ervoor dat we samen beter worden.”

Heb je vragen over Veenstra|Fritom?

Neem contact op met Nelleke Honnef

+31 (0)515 445650
personeelszaken@veenstrafritom.nl

Terugbelafspraak plannen voor:

Vacature: Auke denkt graag mee over innovaties